FutureAcademy

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Future Academy?


Iedereen met een interesse in de veranderende wereld is van harte welkom.
De FutureAcademy valt onder de vlag YoungTheHague en wordt georganiseerd door young professionals. Een meerderheid van de deelnemers behoort dan ook tot deze doelgroep.
Wij geloven echter ook in de kracht van diversiteit. Daarom is iedereen met verschillende leeftijden en achtergronden welkom.
Kan ik ook aan een (deel) van de avonden deelnemen?


De Future Academy biedt het programma als een collegereeks van vier avonden aan. Het is onze insteek is een gebalanceerd programma aan te bieden waar diverse invalshoeken over een thema worden belicht. Daarnaast zien we een sterke meerwaarde van een vaste groep met wie je de avonden beleeft. Kun je avonden niet? Je kunt er voor kiezen om je ticket met iemand te ' delen' (bijvoorbeeld allebei twee verschillende avonden), of om een vervanger te sturen. Ken je niemand in je omgeving? Plaats een oproepje via TicketSwap of op de Facebook-pagina van YoungTheHague.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de afsluitende avond van de Future of Food-Academy 2018, opengesteld voor een groter aantal deelemers en als losse avond te koop aangeboden. Meer informatie hierover volgt begin april.
Waarom is het inclusief diner?


Bij de Future of Food is het diner onderdeel van de 'experience' en het programma. Onze ervaring leert dat veel mensen het prettig vinden direct vanuit werk door te komen. Zo kunnen we ook tijdig (19u15) starten met het programma en rond 21u30 afronden met een borrel.
Daarnaast heeft de FutureAcademy ook een sociaal karakter en zien we dat samen eten zorgt voor gezelligheid en interactie. Catering wordt verzorgd door een biologische, Haagse cateraar.