Over de 

Future Academy

"Wat is het jammer dat we in Den Haag niet zoiets als Pakhuis de Zwijger hebben."

 

"Op een gegeven moment kies je een studierichting en heb je een bepaald werkveld,
terwijl ik nog zoveel andere dingen wil leren!" 

"Ik ben net in Den Haag komen wonen, en zou graag nieuwe mensen willen leren kennen"

Een greep uit de redenen waarom de FutureAcademy TheHague is opgericht. De FutureAcademy is voortgekomen vanuit de Sustainability commissie van YoungTheHague, het stadsbrede netwerk voor young professionals in Den Haag. De FutureAcademy heeft als missie om met deelnemers op zoek te gaan naar duurzame oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, zoals op het gebied van samenleven, voeding, technologie en arbeidsmarkt.

 

De eerste editie was de Food Academy in het najaar van 2015, en dit beproefd concept wordt nu voor de vierde keer georganiseerd met de editie Next Urban Living. Opnieuw wordt in vier avonden een thema van diverse kanten belicht door sprekers met verschillende achtergronden, met een groep van circa 50 deelnemers. De avonden vinden plaats op toepasselijke locaties, inclusief diner en netwerkborrel.

De FutureAcademy wordt georganiseerd door young professionals, en staat open voor mensen met verschillende leeftijden en achtergronden. 

Inspirerende 
sprekers

Van de beroemde politicoloog Benjamin Barber tot sociaal ondernemers. Sprekers met een achtergrond in wetenschap, corporate bedrijven, (lokale)politiek of in de non-profit sector.

unieke

locaties

Van een koeienstal tot de grootste UrbanFarm van Europa. Van een buurthuis tot het World Forum. Ontdek exclusieve locaties in Den Haag.

dinner 

Direct door vanuit je werk en samen eten met de andere deelnemers: wel zo gezellig én praktisch!

netwerken

Ontmoet stadsgenoten met allerlei verschillende achtergronden met als gemeenschappelijke interesse:  leren over de veranderende wereld